gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 04 januari 2019

Een nieuw inspirerend verhaal

Failazor, een voormalig bewoner van het AZC in Baexem, is al geruime tijd een vaste en trouwe vrijwilliger bij het SZHL. Via Marten Reitsma, vrijwilligers coach bij het AZC, is Failazor destijds bij het SZHL betrokken geworden.  Failazor heeft inmiddels zijn burgerstatus ontvangen en woont met zijn gezin in Roggel. Meerdere bewoners van het AZC vinden hun weg om te integreren in de samenleving via het SZHL. Men krijgt meer structuur in het leven, het leven wordt zinvoller, men kan iets terug doen voor de samenleving, men krijgt meerdere contacten met mensen en leert hierdoor ook beter de Nederlandse taal.  Benieuwd naar het persoonlijk verhaal van Failazor? Kijk dan in de bovenbalk onder de button “Nieuws” bij “Inspirerende verhalen”  Hier vindt u ook nog meerdere inspirerende  verhalen.

Ook geïnteresseerd geraakt?, wilt u ook vrijwilliger worden of wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk kijk dan onder de button "Gemeenschapszorg" bij "Vrijwilligerswerk" of neem voor vragen rechtstreeks contact op met het secretariaat.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.