gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 07 maart 2019

Film SZHL aflevering 4

Inmiddels is al een 4e aflevering gemaakt over het SZHL. Deze aflevering gaat over de Thuiszorg, de verlengarm van het Samen Zorgen Huis Leudal. Het team is gestart in de wijk onder de naam Samen Zorgen ( T ) Huis. Ook is er een oproep voor werving zorgprofessionals en zorgvrijwilligers. Tevens materialen ontvangen van stichting “Blauw” Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hieronder aflevering 4

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.

Alle partners »