gezocht_arrow

Nieuws

maandag 28 januari 2019

Geslaagde bijeenkomst van professionals en vrijwilligers.

Op donderdag 24 januari 2019 werd een bijeenkomst georganiseerd waar de vrijwilligers van SZHL en professionals van Zorg & Co met elkaar konden kennismaken. Er werd gestart met een rondleiding door het gebouw van SZHL. De reacties waren zeer positief, vooral door degene die voor het eerst het gebouw bezichtigden. Na de rondleiding was er een bijeenkomst in de oude Smidse te Baexem en werd de stand van zaken verteld aan de aanwezigen. Vele vragen, over en weer gaven een goede indruk bij alle aanwezigen. De werkgroepen gaan allen aan de slag. Men heeft er duidelijk zin in. Een geslaagde bijeenkomst.    

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.