gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 05 april 2019

lentekriebels

De natuur is volop in actie om uit de slaapstand te komen. In het park rondom het SZHL wordt het met de dag groener en staan de eerste bloemetjes al te bloeien. Lammetjes hebben we nog niet. De lentekriebels zien we niet alleen terug in de natuur. Onze vrijwilligers zijn met man en macht bezig om het SZHL klaar te maken voor de opening. Er wordt bestraat, gepoetst, opgeknapt, op koopjesjacht gegaan,... Er is een enorme positieve energie die door het huis waait. Laat je inspireren en kom meedoen!

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.