gezocht_arrow

Nieuws

maandag 21 februari 2022

SZHL is een Erkend leerbedrijf

Het Samen Zorgen Huis Leudal werkt al vanaf de start in 2019 samen met leerlingen van de Gilde opleidingen van Roermond en Weert. De leerlingen worden stage plekken aangeboden waarin zij kunnen kennismaken met onze doelgroep en ervaring kunnen opdoen in de Zorg sector en aanverwante taken / werkzaamheden. In december 2021 heeft het SZHL een predicaat ontvangen van Erkend leerbedrijf. Een prestatie waar we terecht trots op mogen zijn. Op het eind van hun stage periode ontvangen de stagiaires bij positief resultaat een certificaat.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.