gezocht_arrow

Nieuws

zondag 06 januari 2019

SZHL op zoek naar kooktalent.

Het SZHL is op zoek naar “gastkoks”, personen die in kookclubjes of vriendenclubjes zitten die koken als hobby hebben. 

Heb jij met jouw kookclubje

  • Zin en tijd om jullie kookkunsten te delen met ons?

 

Wil jij met jouw kookclubje

  • Een lekkere maaltijd bereiden en serveren voor onze gastbewoners?

 

Dan is dit voor jullie een mooie uitdaging en kans. Het kan een eenmalige activiteit zijn, maar kan ook regelmatig een terugkerende activiteit zijn.

Neem contact op via het de button "Contact" in de bovenbalk en wij bespreken de mogelijkheden. 

Misschien ken je wel andere kookclubjes in de buurt, laat het ons dan ook weten. Zit je niet in een kookclubje maar koken is toch jouw passie  en je raakt hierdoor geïnspireerd dan mag je natuurlijk ook reageren.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.