gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 17 januari 2019

Thuiszorg… een verlengarm van het Samen Zorgen Huis Leudal van start.

Zorg Partner Zorg & Co zal de professionele zorg gaan verlenen in het Samen Zorgen Huis Leudal. De professionele zorg streeft ernaar om het Samen Zorgen Huis Leudal een verleng arm te laten zijn voor de thuiszorg. De eerste professionals die graag binnen het Samen Zorgen Huis Leudal in combinatie, werken in de thuiszorg zijn van start gegaan . Het team bestaat uit verpleegkundige, verzorgende, verzorgende IG en Helpende en werken nauw samen met de huisartsen in Baexem. Uiteraard kan iedereen in het gebied Leudal een hulpvraag bij het team aangeven. Samen met de zorgvrager zullen we als team met de huisarts kijken hoe we de vraag zo goed mogelijk kunnen oplossen. Het team is gestart in de wijk onder de naam Samen Zorgen ( T ) Huis. Als de locatie Samen Zorgen Huis Leudal in Baexem van start kan gaan, zullen de leden van dit team ook een integraal team gaan worden met deze locatie. Dit betekent dat het mogelijkheden geeft om vanuit dit
team zowel in het Samen Zorgen Huis Leudal als in de thuiszorg binnen de gemeente Leudal de burger te ondersteunen bij zijn vraag of zorg. Op die manier wil het team inspelen op de vraag en behoefte van de burger.
Mochten er vragen zijn voor het wijkteam of mogelijke hulpvragen waarin dit wijkteam kan ondersteunen dan horen we het graag. Voor vragen etc. kunt u contact opnemen met Liesanne Verhaegh van Zorg & Co. / telnr:  06-18 47 44 89 / e-mail: liesanne@zorgenco.nl

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.