gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 09 april 2019

van Passie naar Passion

Niet alleen de vrijwilligers van het SZHL zijn vol passie bezig om zo snel mogelijk open te kunnen, de vrijwilligers van Hart van Baexem zijn ook gepassioneerd bezig met het organiseren van "The Passion', een uniek spektakel dat te zien is op 21 en 22 April aanstaande in de kerk van Baexem. De kaarten kosten €10,- en zijn o.a. te koop bij de Spar in Baexem.
Heel bijzonder is het dat Hart van Baexem de voorstelling heeft gekoppeld aan een prachtig initiatief namelijk: op 22 April een Benefietdiner voor (o.a.) het Samen Zorgen Huis Leudal. Voor €80,- heb je niet alleen als VIP een prachtige plek voor de voorstelling als het ultieme toetje, maar daarvóór dus een heerlijk walking dinner incl. drank.  Het diner begint om 15.00 uur bij: Het SZHL! Met een heerlijke middag, lekker eten, gezellig samenzijn en een fantastische voorstelling hebt u nog nooit zo fijn en makkelijk het goede doel gesteund. Tot 2e paasdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.