gezocht_arrow

Nieuws

maandag 01 oktober 2018

Vrijwilligers gezocht voor de projectgroep Interieur

Terwijl de bouwvakkers binnen druk bezig zijn met de verbouwing, is Simone Vestjens interieurvormgeving bezig met de ideeën voor het interieur. Om o.a. haar ideeën te kunnen uitvoeren zijn we op zoek naar een tijdelijke 'projectgroep Interieur'.

De taken van deze projectgroep zijn heel divers. Van het uitzoeken en aanschaffen van inventaris, opknappen, schilderen en in elkaar zetten van meubels tot aan de schilderijen aan de muur hangen. Maar ook zoeken we gedreven onderhandelaars die contact gaan op nemen met (lokale) ondernemers voor goede deals betreffende het interieur.

Dus wil jij je tijdelijk inzetten voor het Samen Zorgen Huis of heb je je al aangemeld als bijvoorbeeld zorgvrijwilliger maar wil je nu al de handen uit de mouwen steken? Meld je dan aan voor deze tijdelijke projectgroep! Stuur een mail naar info@samenzorgenhuisleudal.nl met je gegevens en wat je graag zou willen doen. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaris Gonny Bocken: tel 0495-536243

Samen zorgen, daar wordt iedereen beter van!

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.