gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 22 november 2018

Zorg Coördinator stelt zich voor

Via deze weg wil ik mij graag voorstellen

Mijn naam is Trudy Selen. ik ben 43 jaar en getrouwd met Dennus  (ja idd met een u) en hele trotse moeder van Nina en Tara. Mijn hobby's zijn stappen, film kijken, lekker glas wijn drinken, vakantie met mijn gezin. lachen en ik hou van gezelligheid.

Ik ben verpleegkundige MBO 4. ik ben nu werkzaam bij Proteion locatie Hornerheide als verpleegkundige. In het verleden heb ik in de thuiszorg gewerkt als coördinerend verpleegkundige en 12 jaar binnen de Zorggroep in de ouderenzorg. Ook heb ik een periode in de terminale nachtzorg gewerkt.

Vanaf 1 jan 2019 ga ik een nieuwe uitdaging aan als Zorg Coördinator in het Samen Zorgen Huis leudal via Zorg en Co waar ik erg veel zin in heb. Ik hoop snel met iedereen kennis te kunnen maken en dat we goed met elkaar  kunnen gaan samenwerken binnen het Samen Zorgen Huis leudal om het samen te maken tot een mooi succes.

Trudy Selen

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.