gezocht_arrow

Stichting

De stichting Samen Zorgen Huis Leudal bestaat uit vrijwilligers, die samen het initiatief hebben genomen om op basis van gemeenschapszorg te komen tot een ziekenboeg dicht bij huis. We zijn inwoners uit de gemeente Leudal (E.O), elk met onze eigen deskundigheid als achtergrond. We werken met plezier en passie aan dit project, omdat we geloven dat samen voor elkaar zorgen een kernwaarde is voor leven in een gemeenschap.

De stichting heeft, dankzij de stichting Mariabosch (beheerders van het pand), de beschikking over een heel bijzonder pand in een bijzondere omgeving: voormalig klooster Mariabosch te Baexem.

Stichting Samen Zorgen Huis Leudal krijgt volledige ondersteuning van een aantal belangrijke marktpartijen in de zorg (Zorg & Co, CZ, VGZ, Meditta, huisartsen van Leudal, ziekenhuizen SJG te Weert en Laurentius te Roermond), provincie Limburg en gemeente Leudal. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Aangezien wij nog niet operationeel zijn, kunnen we nog geen cijfers publiceren.

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke marktpartijen in de zorg. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit. Daarnaast is de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers een absolute noodzaak voor succes. De Stichting zal derhalve zorg dragen voor professionele opleiding en ondersteuning van al deze vrijwilligers.

Alle partners »