gezocht_arrow

Stichting

De Stichting Samen Zorgen Huis Leudal bestaat uit vrijwilligers, die samen het initiatief hebben genomen om op basis van gemeenschapszorg te komen tot een ziekenboeg dicht bij huis. We zijn inwoners uit de gemeente Leudal en omstreken, elk met onze eigen deskundigheid als achtergrond. We werken met plezier en passie aan dit project, omdat we geloven dat samen voor elkaar zorgen een kernwaarde is voor leven in een gemeenschap.

De Stichting heeft de beschikking over een heel bijzonder pand in een bijzondere omgeving: voormalig klooster Mariabosch te Baexem.

 

 

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.