gezocht_arrow

Algemeen

Het SZHL is een organisatie die gestart is door vrijwilligers en bestaat dankzij de inzet van vrijwilligers, van de gemeenschap. Het is een huis van, voor en door de inwoners van Leudal.

Zorgtalent kan zich op veel gebieden uiten: zorg aan het bed, administratie doen, in de tuin werken, koken, sponsors zoeken, klussen enz. Om de taken te ordenen hebben we ze ondergebracht bij diverse werkgroepen.

Je kunt je aanmelden voor een specifieke klus of voor een vaste taak. Je kunt een dagdeel of hele dag of avond komen. Je kunt ook ’s nachts als slaapwacht dienstdoen. Je kunt een of meer keren per week komen, of per maand. Er is altijd een verpleegkundige van Proteion aanwezig en er is ook een professionele zorgcoördinator op wie je kan terugvallen. Vrijwilligers zijn automatisch verzekerd via de gemeente, echter uitsluitend tijdens hun werkzaamheden als vrijwilliger.

De inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers is een absolute noodzaak voor succes. De stichting zal derhalve zorg dragen voor professionele begeleiding en ondersteuning van al onze vrijwilligers.

Wij komen graag in contact met mensen die mee willen helpen in het Samen Zorgen Huis Leudal. Meld je aan voor 1 van de werkgroepen en ontdek je talent.