gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 13 juli 2023

16 dorpenroute Leudal met als Goede Doel: Renovatie Theehuisje

Promotie Platform Leudal organiseert een16 dorpenroute door Leudal. De route kan te voet, met de fiets of auto afgelegd worden. Ontdek Leudal en geniet van de historische beekdalen, de Maas en de vele kastelen en molens. Ontdek de cultuurhistorie, maak kennis met alle 16  aantrekkelijke  dorpskernen. In elk dorp is er een locatie waar je een stempel op de stempelkaart moet zetten. Als je alle stempels hebt verzameld kun je een speciaal Leudal pakket winnen. 
Met deze 16 dorpenroute wil Promotie Platform Leudal het Samen Zorgen Huis Leudal, als enig gekozen goede doel, ondersteunen voor de renovatie van het in verval geraakte : Theehuisje" . De deelnemers worden verzocht om een vrijwillige donatie te storten voor dit goede doel. Het Theehuisje krijgt een bestemming als ontmoetingsruimte waar iedereeen welkom is voor een bezoek aan het prachtige park en om gezellig anderen te ontmoeten. Uw bijdrage is meer dan welkom. 
De totale route is meer dan 100 km. Leuk om Leudal derhalve in etappes te verkennen.  
Voor meer info ga naar:  www. liefdevoorleudal.nl
Een folder is ook verkrijgbaar bij de receptie van het Samen Zorgen Huis leudal  

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.