gezocht_arrow

Nieuws

maandag 25 maart 2024

Aanbieden van Palmpaasstokken door Communicanten uit Baexem.

Als voorbereiding op het Hoogfeest van Pasen hebben communicanten uit Leveroy, Grathem en Baexem op school Palmpaasstokken gemaakt.

De kinderen uit elk dorp hebben afgesproken om de Palmpaasstokken aan te bieden aan een zorginstelling in de buurt, De kinderen uit Baexem hebben gekozen voor het Samen Zorgen Huis Leudal om hun stokken op Palmpasen, de zondag voor Pasen, aan te bieden aan de gastbewoners.

Een heel leuk initiatief dat zichtbaar gewaardeerd werd door de gastbewoners, Oude herinneringen kwamen weer naar boven. Als beloning ontvingen alle communicanten een zak snoepgoed met o.a. paaseitjes. We wensen de toekomstige communicanten een fijne communie dag toe..Dank voor dit mooie gebaar.. 

Tevens wensen we u allen:  Fijne Paasdagen toe..

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.