gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 01 november 2019

afsluiting stage

Afgelopen woensdag hebben de studenten van de Gilde opleiding hun stage afgesloten met een zelfgemaakte high tea vooronze gastbewoners.Samen met onze keukenvrijwilligers van die dag, is er een fantastische maaltijd in elkaar gezet. Voor zowel de gastbewoners als onze vrijwilligers en alle stagiaires van de Gilde, een heel lekkere en feestelijke afsluiting van hun stageperiode.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.