gezocht_arrow

Nieuws

zondag 20 oktober 2019

Al 3 jaar bezig

Op 22 oktober 2016 is onze tuinploeg officieel van start gegaan met het ontginnen van het park Mariabosch. Wat is er een werk verzet. Met de 'NL doet' dagen hebben we ook mensen van het AZC enthousiast gekregen om op structurele basis mee te blijven doen. Dat wij als vrijwilligersorganisatie zo'n culturele mix van enthousiaste en zeer hardwerkende vrijwilligers hebben kunnen samenstellen is bijzonder. De drive van SSZHL om te kunnen starten met het SZHL heeft ertoe geleid dat de tuinploeg voor een deel bouwploeg werd en vooruitlopend op de officiele verbouwing alvast veel sloopwerkzaamheden is gaan doen. Zonder ons aller inzet op alle gebieden en ons doorzettingsvermogen en creativiteit, zouden we zeer waarschijnlijk anders nu nog niet in het pand kunnen.

Tuinploeg, proficiat met jullie 3- jarig bestaan en BEDANKT!

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.