gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 14 juni 2019

bezoek vrouwenvereniging de waaier

Gisterenavond heeft de vrouwenvereniging de waaier uit Heytuysen een bezoek gebracht aan het SZHL. Het was een gezellige bijeenkomst. De dames stelden volop hun vragen en waren zeer onder de indruk van wat er allemaal al gerealiseerd is. En iedereen vond het mooie en gezellige appartementen. Het feit dat er met professionele verpleegkundigen van Zorg& Co wordt gewerkt voor het zorggedeelte en dat wij als vrijwilligers de mantelzorg, het huishouden daar omheen doen is een mooie constructie. Dat we daarbij als visie hebben dat iedereen die tijdelijke zorg nodig heeft bij ons welkom is en dat iedereen die als vrijwilliger bij ons komt werken vooral ook zelf een inbeng heeft in het samen opbouwen van de gemeenschapszorg, dat was iets waar de dames enthousiast over waren.

Kortom een geslaagde avond.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.