gezocht_arrow

Nieuws

maandag 16 december 2019

Bloemschikken in het SZHL

Bloemschikken voor vrijwilligers en zorgprofessionals. Een middag en avondsessie i.v.m. grote deelname.  Onder deskundige leiding van Mien Gielen werden mooie kerststukjes gemaakt. Vorige week was er bloemschikken voor onze gastbewoners met medewerking van enkele leerlingen van Gilde Opleidingen. De gastbewoners konden een mooi kerststukje maken voor op hun eigen appartement.   

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.