gezocht_arrow

Nieuws

woensdag 15 januari 2020

Burgemeester van Leudal op bezoek in SZHL

In het kader van de kennismakingstour van de nieuwe burgemeester mevr. Schmalschläger van de gemeente Leudal brengt de burgemeester ook een bezoek aan het Samen Zorgen Huis Leudal. Het thema is  “Mooi Leven in Leudal”. Zij gaat in gesprek met  het stichtingsbestuur, zorgvrijwilligers, gastbewoners en leerlingen van Gilde opleidingen Weert. Ze laat zich uitvoerig informeren over het nieuwe burgerinitiatief en de mogelijkheden die het Samen Zorgen Huis Leudal bied aan de burgers van Leudal en de regio. ML5  maakte beeldopname’s, zie bij uitzending gemist.ML5 TV.    

 

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.