gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 11 november 2022

Dag van de Mantelzorger

De "dag van de Mantelzorger" is hét moment dat de mantelzorgers eens echt in het zonnetje gezet worden want mantelzorgers hebben het niet altijd even gemakkelijk. Op de dag van de Mantelzorg krijgen ze dan ook de waardering die zij verdienen.

Ook in het SZHL ontvingen de mantelzorgers van onze gastbewoners een kleine attentie voor het vele werk dat ze verrichten.

Een Pluim voor alle mantelzorgers is zeker op zijn plaats.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.