gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 10 december 2019

Dag voor de vrijwilligers en zorgprofessionals super geslaagd.

Op maandag 9 december werd voor het eerst, na de opening in april dit jaar, de “dag voor de vrijwilligers en professionals” georganiseerd in de multifunctionele ruimte van het Samen Zorgen Huis Leudal.

De middag werd gestart met een kopje koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai van de lokale bakker. Daarna was er een presentatie over brandpreventie en brandbestrijding en veiligheid door de firma: Perfect Brandpreventie.  Aansluitend  enkele dankwoorden aan alle vrijwilligers en zorgprofessionals voor hun inzet voor het SZHL.  De feestdag  werd afgesloten met een heerlijke maaltijd en drankje en een kleine attentie voor eenieder. Leerlingen van de St. Ursulaschool assisteerde met de bereiding van eten en drank.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.