gezocht_arrow

Nieuws

zaterdag 20 april 2019

Een prachtige dag!

Gisteren is, op een stralend zonnige dag, de officiële opening van het Samen Zorgen Huis Leudal geweest. In de schitterende kapel was een groot gezelschap aanwezig om dit met ons te vieren. De sprekers waren vol lof over ons initiatief, doorzettingsvermogen en het (nu al) prachtige resultaat. En toen daarna iedereen door het pand kon lopen en de appartementen zag, was de reactie unaniem: GEWELDIG!

Het bestuur van het SZHL wil iedereen heel hartelijk danken voor de ongelofelijke inzet en betrokkenheid. We kunnen niet anders dan trots zijn dat we dit SAMEN hebben gerealiseerd.

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.