gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 04 juni 2024

Eindresultaat Sponsorloop bekend.

Fantastisch eindresultaat Sponsorloop 100 KM rennen door Leudal

Maar liefst een totaalbedrag van €7.651,60 is opgehaald voor het theehuisje van het Samen Zorgen Huis Leudal en de Sint-Servaaskapel Nunhem.Dit dankzij de vele betrokken inwoners en bedrijven. Dank voor alle steun vooraf, de aanmoedigingen tijdens de sponsorloop en het samen vieren van dit resultaat.

De initiatieven vanuit deze sponsoring komen nu een stapje dichterbij het bereiken van het doel en gaan onverminderd enthousiast en doortastend verder. Zodat uiteindelijk het theehuisje van het Samen Zorgen Huis Leudal en de Sint-Servaaskapel Nunhem weer in volle glorie hun mooie betekenisvolle en praktische waarde kunnen uitdragen.

Dank aan Dirk Jimmink voor zijn inzet en betrokkenheid voor dit mooie Goede Doel.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.