gezocht_arrow

Nieuws

zaterdag 05 november 2022

Geslaagde Bingoavond door Inner Wheels

Op dinsdag 1 november werd er door Serviceclub Inner Wheel uit Roermond een gezellige Bingo avond georganiseerd voor de gastbewoners en vrijwilligers van het Samen Zorgen Huis Leudal. Ook de zorgmedewerkers werden hiervoor uitgenodigd. 

Serviceclub Innerwheel is een club die alleen bestaat uit dames, die sociaal bewogen en internationaal betrokken en persoonlijk verbonden zijn met sociale projekten in de samenleving. Ter ondersteuning van de vele vrijwilligers, die belangeloos hun werk verrichten voor de samenleving werd als opsteker deze Bingo avond aangeboden. 

Alle aanwezigen werden met koffie, thee en heerlijk eigen gemaakte lekkernijen door de dames mooi verrast. Alle deelnemers keken, met een of meerdere prijzen gewonnen te hebben, voldaan terug op deze mooie georganiseerde Bingo avond. Een mooi gebaar.

Dames van Inner Wheel heel hartelijk dank hiervoor.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.