gezocht_arrow

Nieuws

zondag 17 maart 2024

Geslaagde NL-Doet dag.

Ook dit jaar weer grote deelname van vele vrijwilligers aan de NL-Doet dag bij het Samen Zorgen Huis Leudal.

De dag werd gestart met een kop koffie / thee en iets lekkers erbij. Vele vrijwilligers en deelnemers van Promotie Platform Leudal en van het AZC hielpen mee met diverse klussen, zoals het park weer in orde te brengen voor de lente, o.a. door zitbanken in orde te maken, brugleuningen te verven, parkeerborden plaatsen, gras verticuteren, staties van de kruisweg op te knappen, theehuisje schoonmaken enz.

Het park is nu weer gebruiksklaar voor de gastbewoners en de bezoekers van het Samen Zorgen Huis Leudal.

De lunch werd weer prima verzorgd en gesponsord door Spar Synco uit Baexem.

In de middag werd er een grote Bingo activiteit georganiseerd voor de gastbewoners van het SZHL.

Een mooie gelegenheid om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te danken voor hun bijdrage,  Speciale dank ook aan deelnemers van Promotie Platform Leudal, het AZC en Synco en Carole van de Spar.  Voor meer foto's bezoek ook Facebook van Samern Zorgen Huis Leudal.   

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.