gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 29 juni 2023

Geslaagde ontmoetingsdag voor vrijwilligers en zorgmedewerkers

Op zondag 25 juni j.l. werd er een ontmoetingsdag georganiseerd voor vrijwilligers en zorgmedewerkers van het Samen Zorgen Huis Leudal.

Onder zonnige temperaturen vond dit plaats in de buitenlucht, in het mooie park van het SZHL, nabij het theehuisje en chalet.

Een mogelijkheid om met eenieder kennis te maken en bij te praten.onder het genot van een drankje en een buffet bereid door catering "Preuf" uit Neer.

Het was een super geslaagde bijeenkomst.  Het bestuur van het SZHL wil op deze manier ook haar dank uiten voor de inzet en betrokkenheid van eenieder voor het SZHL.

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.