gezocht_arrow

Nieuws

zondag 28 april 2024

Geslaagde sponsorloop door de kernen van Leudal

Mooie opbrengst van 6309,40 euro voor beide doelen samen.

Dirk Jimmink rent samen met andere deelnemers een bedrag bij elkaar van 6309,40 euro met de 100 km. Sponsorloop voor de 2 goede doelen t.w: voor de renovatie van de St. Servaaskapel te Nunhem én voor de renovatie van het Theehuisje van het Samen Zorgen Huis Leudal in Baexem.

Dirk was de initiatiefnemer. Wat een Topprestatie. Het was een schitterende dag, veel belangstelling van de media en publiek en inwoners van de gemeente Leudal die spontaan mee rennen voor de goede doelen en als stimulans en aanmoediging voor Dirk om door te gaan tot aan de finish.

Tijdens de tussenstop bij het Theehuisje was er een grote belangstelling van toeschouwers. De deelnemers aan de sponsorloop werden feestelijk muzikaal onthaald door de Senioren Kapel Leudal.

Ook bij de finish in Nunhem bij de St. Servaaskepél was een grote ontvangst om Dirk met zijn gevolg te verwelkomen.

Een super prestatie. Bestuurslid Ruud Müller mocht een mooie cheque in ontvangst nemen.   .

Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt en op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd, de deelnemers, publiek, maar vooral ook de sponsoren en donateurs en natuurlijk de initiatiefnemer Dirk Jimmink.

De renovatie van het Theehuisje én de Servaaskepél is hierdoor weer wat dichterbij gekomen. Voor degene die nog willen doneren, dit kan nog op het bekende banknummer tot 31-5-2024. Onze welgemeende dank.

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.