gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 26 april 2019

Het gaat echt beginnen!

Na de officiële opening afgelopen vrijdag 19 April, gaat het nu dus echt gebeuren.

De eerste gastbewoners komen maandag 29 April. Dat is een historisch moment voor ons. Het startmoment waarop wij, met elkaar, geschiedenis kunnen gaan schrijven. We gaan op een nieuwe manier zorg bieden aan onze zieke medemens. De professionele zorgverleners zorgen ervoor dat de medische kant goed verzekerd is. Wij als vrijwilligers, gaan als verlengde mantelzorgers, ervoor zorgen dat het 'huishouden' in het SZHL soepel en sfeervol verloopt.

Wilt u onderdeel worden van deze unieke geschiedenis en uw bijdrage leveren aan de maatschappij en dan aan het SZHL in het bijzonder? Geef u dan op als vrijwilliger en ontdek uw zorgtalent.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.