gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 09 januari 2020

Homerun “Dromen, Durven, Doen”

Stichting Op Stap in Weert organiseert regelmatig een Homerun. Op uitnodiging van de Stichting presenteerde  het SZHL zich op de bijeenkomst van 9 januari. Een bijeenkomst van huisartsen in de regio Weert en specialisten van het SJG Weert. Het doel was om meer naamsbekendheid in de regio Weert te krijgen en de huisartsen en specialisten te informeren over de opzet en concept van het SZHL. De opzet was zeer geslaagd.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.