gezocht_arrow

Nieuws

zondag 15 december 2019

Kerstconcert Con Amore

In de Kapel van het Samen Zorgen Huis Leudal werd een Kerstconcert gegeven door het gemengd koor Con Amore uit Baexem. Onder leiding van dirigente Veronika Peerboom en met medewerking van pianist Toon Konings en harpiste Pauline Nieuwenhuijs werden diverse kerstliederen ten gehore gebracht.  Vele bezoekers waren hierbij aanwezig, waaronder ook onze gastbewoners. Een super geslaagd Kerstconcert.

       

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.