gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 11 april 2019

Koks in Leudal opgelet!

Dit weekend wordt de keuken geplaatst door de firma's Verkoelen en Tinnemans. Voor alle (amateur) koks hét moment om je als vrijwilliger keuken aan te melden. Want lekker koken in een gloednieuwe keuken, wie wil dat niet? Geef je op als individu of juist met iemand samen, misschien een collega van je kookclubje (of werk, of een vriend/ kennis/ buur/ familielid), gezellig.

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.