gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 13 maart 2020

Maatregelen in verband met het Coronavirus opnieuw aangescherpt

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus neemt het Samen Zorgen Huis Leudal de nodige maatregelen om verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom worden er tijdelijk geen bezoekers meer toegelaten. Een uitzondering wordt gemaakt bij palliatieve / terminale gastbewoners. Bij vragen neem telefonisch of via deze site met de button "Contact" met ons op.  Heeft u griepklachten, zoals hoesten, koorts, benauwdheid of verkoudheid, stel uw bezoek aan het SZHL dan uit. Meld u vooraf altijd bij de receptie. Tevens is het park rondom het SZHL tijdelijk gesloten voor bezoekers / wandelaars. Wij volgen in deze ook de richtlijnen van de RIVM. Wij danken u voor uw begrip.   

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.