gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 06 februari 2024

Mevr. Keiren – Mestrom  uit Neer Koninklijk onderscheiden.

Op  vrijdag 26 januari 2023  werd mevr. Keiren uit Neer blij verrast op een bijeenkomst van de Heemkunde vereniging “Oos Naer” . Onder het mom van een vergadering werd ze uitgenodigd voor een bezoek aan de Heemkunde vereniging.

Ook burgemeester mevr. Schmalschläger van de gemeente Leudal was van de partij. Zij mocht mevr. Keiren voor de grote staat van dienst voor de samenleving onderscheiden namens Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander met de Koninklijke Onderscheiding in de Orde van Oranje Nassau.

Natuurlijk kan het Samen Zorgen Huis Leudal niet achterblijven.

Mevr. Keiren is al vanaf het eerste uur lid van de “Vrienden van het Samen Zorgen Huis Leudal

Uit handen van voorzitter Wiel Derikx werd mevr. Keiren een pakket aangeboden met allerlei streekprodukten uit de gemeente Leudal. Ook nu was ze blij verrast.

Namens het Samen Zorgen Huis Leudal feliciteren we mevr. Keiren met de welverdiende onderscheiding en wensen haar nog mooie jaren in goede gezondheid toe.

Wilt u meer weten over “Vrienden van het Samen Zorgen Huis Leudal”  of wilt u ook graag lid worden, ga dan op deze website naar de button” Stichting” en dan naar “Vrienden van SSZHL” voor meer info óf  neem contact met ons op via de button “Contact”

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.