gezocht_arrow

Nieuws

maandag 28 september 2020

Nationale Burendag

Op zaterdag 26 september werd de nationale Burendag georganiseerd.Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen én iets goeds doen voor elkaar én voor de buurt. Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur. Normaal organiseert het AZC in Baexem een open dag op Burendag. I.v.m.corona is dit niet mogelijk. Als alternatief hebben bewoners van het AZC een leuk idee bedacht. Elk huishouden in Baexem werd verrast met een bloemetje. Ook het Samen Zorgen Huis Leudal werd bezocht.  Een bloemetje voor elke gastbewoner.  Wat een mooi gebaar. Het SZHL heeft al vele jaren een onderlinge goede samenwerking. Dit versterkt nog eens de band. Super bedankt hiervoor.. 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.