gezocht_arrow

Nieuws

maandag 11 maart 2024

NL-Doet

Met medewerking van Promotie Platform Leudal

Samen zorgen Huis Leudal doet ook dit jaar weer mee met de NL-Doet dag op zaterdag 16 maart a.s.

Dit jaar met medewerking van deelnemers van Promotie Platform Leudal.

Het thema is ook dit jaar weer:  “De Handen uit de Mouwen voor het Samen Zorgen Huis Leudal”.

Het SZHL is ook lid van Promotie Platform Leudal en heeft aankoop van produkten en samenwerking met ondernemers dichtbij, binnen Leudal en uit eigen regio, hoog in het vaandel staan.

Ondernemers die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn zeer welkom om mee de Handen uit de Mouwen te steken.  Het programma bestaat vooral uit buitenwerkzaamheden zoals verven brugleuningen, park onderhouden, zitbanken opknappen, bewegwijzering aanbrengen enz. 

In de middag is er een geheel verzorgde lunch aangeboden door Spar Synco uit Baexem, ook lid van Promotie Platform Leudal.

In de middag worden ook de gastbewoners verrast middels een heuse Bingo-middag.

Een mooie gelegenheid om de vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun medewerking en betrokkenheid.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.