gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 16 april 2019

Opening op 19 April

Nog maar 3 nachtjes slapen en dan gaat het SZHL open. Vrijdag 19 April is er voor genodigden de officiële opening. Op 29 April gaan we echt van start.

Als u ons heeft gevolgd in de media, kent u wellicht onze perikelen. We kunnen daardoor met slechts 7 kamers starten. Maar het wijkteam Samen Zorgen (T)huis staat al sinds januari te trappelen van ongeduld om te beginnen en de huur loopt al. Dus we moéten aan de slag.

Helaas kunnen we door dit alles geen open dagen houden. Maar als u zich opgeeft als vrijwilliger, krijgt u vanzelf een rondleiding

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.