gezocht_arrow

Nieuws

maandag 18 maart 2019

Oproep voor hulp bij het oppimpen en opknappen van spullen.

Woensdag 20 maart 2019, vrijdag 22 maart 2019, woensdag 27 maart 2019, zaterdag 30 maart 2019 zoeken wij mensen om mee te helpen spullen pimpen en opknappen. Wie mee wil helpen is welkom van 09:00 uur tot 16:00 uur in het Samen Zorgen Huis Leudal. Samen met elkaar en Samen voor elkaar.‍ Enkele vrijwilligers zijn hier reeds mee bezig geweest.Koffie, thee, koekjes en heerlijke soep bij de lunch.

Wil je meehelpen geef je dan op via info@samenzorgenhuisleudal.nl 

Dan zorgen wij voor het benodigde materiaal.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.