gezocht_arrow

Nieuws

woensdag 24 april 2019

oud- bewoners even terug

Gisteren hebben de voormalige bewoners, de zusters Dienaressen van de Heilige Geest, die tegenwoordig in Uden en Steyl wonen, een bezoek gebracht aan het pand. Er was al eerder contact geweest en de zusters waren bijzonder gelukkig met het SZHL als bestemming voor hun klooster. Om 10.00 uur kwamen de zusters aan. Ze waren vol bewondering voor het pand en het werk wat is verzet. Tijdens de heerlijke lunch werden vele herinneringen opgehaald. Daarna werd allerhartelijks afscheid genomen. Het was voor iedereen een heel fijne dag geweest.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.