gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 05 juli 2019

prachtig einde van het schooljaar

Op deze laatste schooldag heeft BS Harlekijn het jaar feestelijk afgesloten. Een grote verrassing voor het SZHL was het overhandigen van een cheque ter waarde van maar liefst €1300,00 ! Dit bedrag (eigenlijk het dubbele, want ook een ander geod doel kreeg een evengroot bedrag) hebben de kinderen van de basisschool Harlekijn bij elkaar gelopen. Dus dit is niet alleen een superlief gebaar van de kinderen, maar ook nog eens een heel mooie, sportieve prestatie! Het SZHL bedankt de leerlingen, leerkrachten en natuurlijk ook de sponsors van de kinderen van harte.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.