gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 26 november 2019

Samenwerking Gildeopleidingen Weert en SZHL

Studenten van Krachtonderwijs, Gilde Opleidingen Weert ondersteunen de vrijwilligers van het Samen Zorgen Huis Leudal. Vandaag  meteen aan de slag! Wandelen met de gastbewoners, daarna een lekker kopje koffie waarbij de studenten het figuurlijke hemd van het lijf werd gevraagd. Na de lunch, die ook mede door studenten verzorgd is, naar buiten voor een tweede wandeling! En... De voorbereidingen voor de komende weken zijn in gang gezet. #toppers #Krachtonderwijs #gildeopleidingen #drakesteyn #niveau2 #dienstverlening #weert #baexem #vrijwilligers #lerenwerken #werkendleren #lekkerzonnetje #maatschappelijkebetrokkenheid
 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.