gezocht_arrow

Nieuws

zondag 05 mei 2019

Schilderij aangeboden aan SZHL

Het SZHL heeft ter gelegenheid van de opening een schilderij cadeau gekregen van Palladyum.

Palladyum is een netwerk van en voor ondernemende vrouwen in de gemeenten Peel en Maas, Leudal en Maasgouw. Kennis delen, inspireren en elkaar ontmoeten staan centraal bij Palladyum.

Een afvaardiging van Palladyum, onder voorzitterschap van Jacqueline Coolen, overhandigde het prachtige schilderij, gemaakt door de leden zelf. Het schilderij bestaat uit deelschilderingen die samen een geheel vormen. Het “Samen werken” staat ook hierin centraal, net zoals bij het “Samen Zorgen Huis Leudal”

Het schilderij heeft een centrale plaats gekregen, in de ontvangsthal van het SZHL  Namens bestuur, vrijwilligers en professionals onze dank aan de dames van Palladyum. 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.