gezocht_arrow

Nieuws

zondag 06 december 2020

Schoen gezet voor Sinterklaas……

Kinderen van B.S. de Harlekijn uit Baexem maken schoentjes…….

De gastbewoners werden met Sinterklaas bij het ontbijt blij verrast door een surprise met snoepgoed  en een leuk gedicht. De schoentjes zijn allen gemaakt door de kinderen van de buiten schoolse opvang  (BSO) van de basisschool “de Harlekijn:” uit Baexem.   Zo wordt de samenwerking nog eens benadrukt.  Dit jaar is i.v.m. corona een activiteit met de B,S De Harlekijn en het SZHL  niet doorgegaan.  Het komend jaar zullen de kinderen i.s.m. het Samen Zorgen Huis Leudal een activiteit organiseren voor de gastbewoners.

Dank aan Sinterklaas en de Pieten én de kinderen van de Basis school.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.