gezocht_arrow

Nieuws

maandag 25 maart 2024

Sponsorloop 100 km.

2 Goede doelen in één.

Met dit evenement dat uniek is voor een gemeente als Leudal, staan inwoners, verenigingen en bedrijven hand in hand om twee lokale goede doelen te steunen. De Sint Servaaskapel in Nunhem en het theehuisje van het Samen Zorgen Huis Leudal in Baexem staan centraal tijdens de 100 kilometer run door alle 16 kernen van Leudal. Initiatiefnemer Dirk Jimmink (43) uit Ittervoort wil met deze actie Leudal met elkaar verbinden, voor en door elkaar.

Op zondag 28 april zal Dirk om 06.00 uur bij de Sint Margarethakerk in Ittervoort starten en via alle 16 kernen rond 18.40 u eindigen bij de Sint-Servaaskapel te Nunhem.

Geef je nu op om een deel van de route mee te rennen, sponsor de lopers die mee rennen of kom de renners aanmoedigen langs de kant van de weg.

Doneer via de de QR-code of op bankrekeningnummer:

NL77INGB0007838659 t.n.v. Stichting Van het kastje door de muur. Het gesponsorde bedrag wordt gelijkmatig over de 2 goede doelen verdeeld!

Bij voorbaat dank voor uw deelname en gift.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.