gezocht_arrow

Nieuws

dinsdag 26 mei 2020

Spreekbeurt over SZHL op B.S. de Mussenberg in Horn

De 10 jarige Shelly Janssen uit Haelen heeft op 20 mei j.l. een spreekbeurt gehouden voor de leerlingen van haar klas over het Samen Zorgen Huis Leudal. Shelly zit in groep 7 van de basisschool  “de Mussenberg”  in Horn.  Enthousiast en goed voorbereid met  folders en informatie uit bladen en van website stond ze voor de klas. De leerlingen luisterden aandachtig. Shelly heeft het volgens de leerkracht zeer goed gedaan en was hier dan ook super trots op. Shelly, dank je wel dat je op je eigen initiatief een spreekbeurt hebt gehouden over het SZHL. Jouw klasgenootjes en de leerkrachten zijn nu weer helemaal op de hoogte van: waar het  SZHL voor staat en wat we doen?. Fijn om te zien dat de jeugd hier ook belangstelling voor heeft. 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.