gezocht_arrow

Nieuws

zaterdag 13 april 2019

St. Ursula

We hebben een nieuwe partner gevonden in scholengemeenschap St. Ursula. De afdeling in Heythuysen en SSZHL hebben elkaar gevonden in een mooie samenwerking waarin leerlingen van Ursula 1 dag per week praktijkervaring op kunnen doen in het SZHL. Tevens kunnen de leerlingen tijdens de lessen in opdracht van of voor het SZHL een activiteit doen die past bij hun leerstof.

Hoewel de officiële samenwerking pas komend schooljaar ingaat, zijn zowel de leerkrachten als de leerlingen al zo enthousiast, dat er een groepje komt helpen bij de opening aanstaande vrijdag.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.