gezocht_arrow

Nieuws

maandag 15 april 2019

Steeds meer een echt huishouden

Vandaag heeft de firma Bex elektro op alle appartementen een koelkastje geplaatst. En nog eens een grote koelkast en vriezer in de berging en een wasmachine en droger. Zo komt het huishouden van het SZHL steeds meer op orde.

Er wordt hard gewerkt om de eerste 7 appartementen in te richten, zodat ze klaar zijn voor de start op 29 April a.s. We kunnen nog in alle opzichten hulp gebruiken. Neem hierover gerust even contact op via het contactformulier of telefonisch met het secretariaat.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.