gezocht_arrow

Nieuws

woensdag 25 maart 2020

SZHL stelt extra capaciteit beschikbaar voor opvang patiënten.

In het kader van het  groot aantal patiënten die besmet raken door het Coronavirus raken de ziekenhuizen in Nederland overvol.  Het bestuur van het SZHL neemt in deze haar verantwoordelijkheid en gaat de bezettingscapaciteit opvoeren naar een volledige bezetting met zelfs nog extra bedden. Er worden geen patiënten opgenomen die het Coronavirus bevatten, deze worden elders opgevangen. E.e.a. gebeurt in overleg met het ingestelde Coronateam, Zorg & Co en de Ziekenhuizen LZR Roermond, SJG Weert en VieCuri Venlo. Hierdoor wil het SZHL meewerken aan de oplossing om toch extra opvang te regelen. Het draagt bij aan onze Missie en Visie. De ultieme kracht van Gemeenschapszorg.  

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.