gezocht_arrow

Nieuws

maandag 16 november 2020

Tuinbank geschonken aan SSZHL.

Blijvend aandenken aan gastbewoner.

Zaterdag 14 november werd het SZHL blij verrast door de Familie Nieskens. Uit dankbaarheid voor opname en begeleiding én als blijvende herinnering aan hun overleden vader, opa en peetoom, die enige tijd in het SZHL verbleef als gastbewoner werd namens de familie een zitbank aangeboden aan de voorzitter van de Stichting. Deze sprak op zijn beurt de waardering en dank uit over het mooie initiatief. De zitbank heeft een unieke plaats ingenomen in het mooie park, vlakbij het monument van “Moeder en Kind”. De bank biedt een mooi uitzicht op de “Uilen-kast en de meanderende beek de Rhydt, die door het park van het SZHL loopt. De tekst op de bank aangebracht, spreekt voor zich: “Jullie zeen geweldig, bedanktj veur alles.  Hoje hé."  Mart Nieskens 14-7-2020      Dank aan allen die hier een bijdrage aan hebben geleverd. De gastbewoners en bezoekers zullen hier dankbaar gebruik van maken.

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.