gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 06 oktober 2023

Vacature Verpleegkundige


21-10-2023

Solliciteren

Verpleegkundige, Samen Zorgen Huis Leudal

Krijg jij energie van je werk als Verpleegkundige en wil je echt het verschil maken voor de bewoners en hun naasten? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Het Samen Zorgen Huis Leudal is een burgerinitiatief waar zorg wordt gegeven op een prachtige plek, namelijk in het voormalige klooster Mariabosch in Baexem (gemeente Leudal). Met hart en ziel hebben vrijwilligers dit huis weten op te zetten. De professionele zorg is door hun uitbesteed aan ons super gedreven team. Ook zijn er inmiddels een aantal zorgvrijwilligers die ons meehelpen.

De opnames zijn kortdurend volgens ELV indicatie. Hierdoor is het dynamisch en heb je als Verpleegkundige intensief contact met de bewoners. ELV indicatie is op basis van kortdurende opname waarbij het doel is om cliënten weer veilig terug naar huis te laten gaan. Daarnaast verzorg je palliatieve ELV bewoners, met als doel stervensbegeleiding. Dit is voor veel verpleegkundigen en verzorgende een bijzondere aanvulling op hun werk waar veel voldoening uit wordt gehaald. Je krijgt dan ook de tijd om stervensbegeleiding te doen.

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij bewoners, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen. Door jouw professionaliteit, enthousiasme en verzorgende instelling hebben de bewoners geluk. Je tovert een lach op hun gezicht. Daar doe je het voor.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Daarnaast is het ook bespreekbaar om alleen nachtdiensten te werken.

Kom je eens langs voor een kop koffie of thee?

Wij bieden jou:

  • een contract voor onbepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.754,41 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Jij bent onderdeel van een team van betrokken en kundige collega’s. Binnen ons team staan we voor elkaar klaar. We halen het beste uit onszelf, het team en de zorg voor de bewoners! Je werkt mee volgens het 24 uurs rooster. Het verantwoordelijkheidsgevoel bij collega's is groot en hiervoor krijg je dan ook veel ruimte. Jouw initiatief is belangrijk om de kwaliteit van zorg te verbeteren, dit in overleg met je collega's.


'Een warm welkom is zó belangrijk voor het behoud van medewerkers' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

 

 

Heb je een vraag over deze vacature?
Marianne en Kyra hebben het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 Marianne Meijers en Kyra Princen
   Zorgcoördinator en Teamleider
    0611295692 en 0475387129
  mariannemeijers@proteion.nl en zorgcoordinatieSZHL@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.