gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 09 februari 2024

Vastelaovendj Same

Plekplaosters op bezoek.

Vastelaoves vereniging de Plekplaosters uit Baexem vandaag op bezoek in Samen Zorgen Huis Leudal..

Prins Gregor de 1 ste, met zijn gevolg, de adjudanten, vorst, bestuur en raod van ellef brachten dit jaar een bezoek aan het SZHL.

Een zeer geslaagde en gezellige middag. De gastbewoners genoten zichtbaar van het bezoek. Alle aanwezige werden door Prins Gregor de 1 ste onderscheiden in de orde van de Plekplaosters., Afgesproken dat dit voor herhaling vatbaar is..     

Met dank aan de organisatie en de Vastelaovesvereniging. de Plekplaosters.

We wensen Prins Gregor de 1 ste, zijn gevolg en alle Vastelaovesvierders eine.....

      SJOEANE  VASTELAOVENDJ

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.